maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ensimmäiset möllit takana!

Juuri niin, myö alotettiin Ludon kanssa mein kisaura :D Omalla hallilla oli sunnuntaina agilitymöllit ja nythän se oli sitten viimein osallistuttava, kun oli mahdollisuus. Jännitti kyllä alkuun, kun huomasin, että rata on ulkona. Jaiks! Ei ikinä olla oltu tollasessa häiriössä. Onneks rata näytti todella helpolta. Osallistujia oli miun mielestä yllättävän vähän, epäilen, et oliko siks, et en ainakaa ite tienny möllien olemassaolosta muuten kun facebookin kautta. Mikähän lie silläkin tarkoitus siis ollu. Ei ees yhdistyksen sivuilla ollu miusta infoo, jos oikein muistan. Ja yleensähän nää menee Pohjois-Karjalan Kennelpiirillekki tapahtumiin.

Noh, anyway, myö oltiin medien viimeiset. Ludo istu tosi nätisti paikoillaan lähdössä. Siitä se show sitten alkoikin :D Parin hypyn jälkeen oli eka mutkaputki, jonka ohi poika melkein juoksi haukkuen. Siitä tultiin muurille, mikä oli sitten ylitsepääsemätön. Siis AIVAN KAUHEA. Ei siitä voinu mennä. Ei vaikka otettiin vauhtia uusiks ja yritin houkutella muurin toiselta puolelta. Jätettiin sit tekemättä, kun ei tuntunu kelpaavan. Millonkahan lie muuri on ollu ees mein treeneissä..? Ainii ja karkashan se ennen muurii siis jo A:lle, mikä ois muurin jälkeen :D Ja tais käyä mutkaputkenki uudestaan toiseen suuntaan :D Hidasti muuten kontakteille todella hyvin, vaikka se on ollu vähän vähemmän johdonmukaisesti treenattu, en siis oo ollu vielä kovin tarkka kriteeristä. Tai no, selkeä maahan tökkäsy siis ois tosi selkeä kriteeri. Sit tuli radan helppo vaihe, mutkaputken jälkeen U:n muotosessa kaaressa esteitä. Unohin sanoo pituusesteelle "pituuuuus" ja Ludo kiersi esteen haukkuen. Uusiks otettuna meni hienosti. Puomin ohi juoksi edelleen haukkuen (!!), mikä oli miusta ihme, koska se tuntuu RAKASTAVAN kontakteja. Mut siitä meni siis kuitenkin todella kivasti vikalle suoralle putkelle ja esteelle. Olin ylpeä pikku miehestä, ei lähteny tutkii yleisöö ja muita koiria, vaan teki mitä pitikin, tavalliseen tapaan vaan valitti miulle millon mistäkin. Ja vielä ulkona! Huh. Nyt on sitte tullu sekin kokemus.

Saatiin 50 virhepistettä, aika oli 75,43. Tästä siis eikun nokka kohti uusia seikkailuja!

Mitä muuten mein elämään on viime viikkoina kuulunu, ni ainaki se, että miun arki on ihan älyttömän kiireistä. Neljäs viikko opetusharjoittelua on menossa ja päivät on kulunu koulussa tai tietokoneen ääressä tunteja suunnitellen. Koirat on siis joutunu olemaan vähän enemmän sivustaseuraajia. Ollaan kuitenki alotettu taas vähän enemmän juoksee, se kun on kätevä tapa kuluttaa ite enemmän lyhyemmässä ajassa ja poikienkin kunto kohoaa. Ja liikunta-annos päivään tekee todella hyvää kouluhommien keskellä! Vielä ei olla punkkeihin törmätty *koputtaa puuta. Pikku hiljaa pitää kuitenki alkaa miettii strategiaa tälle kesälle tänne punkkilandiaan. Joko sitä uskaltas myrkkyjä laittaa niskaan, vaan syyhyääkö vaan kampa ja sormet koirien turkissa. Ainakin viikon verran pojat on jo nukkunu portin takana, missä ne kesän ovatkin, että minimoitas tuo punkkiriski sängyn tuntumassa.

Ylihuomenna ois Vappumätsäri Suvantokadun Valintatalolla. Tekis kovasti mieli mennä Ludon (ja Novanki) kanssa pörräämään vähän kehään. On vissiin kuitenki luvannu vettä/räntää, eli taijan mennä säävarauksella. Samalle päivälle ois vaan kaikkee muutaki ohjelmaa ja jopa samaan aikaan, eli saa nähä, mitä lopulta teen. Ludoo ei oo ilmotettu nyt vielä minnekää näyttelyyn  ja Novan kanssahan on se pöytäongelma. Mätsäriki olis ehkä vähän kallis kerta treenata pöydällä oloa, kun kotonaki vois. Mut joskus tulee huono omatunto, kun isoveikka jää näistä "tärkeistä" jutuista pois. Pitää siis olla tossa kesän alettua aktiivinen noitten vapaavuorojen kanssa ja otettava Nova hallille opettelee agin alkeita!

1 kommentti:

  1. Teille on blogissani tunnustus :) http://nettastage.blogspot.fi/2013/05/tunnustus.html

    VastaaPoista