tiistai 9. huhtikuuta 2013

Luikerohan osaa!

Niih! Tänään tulin aksatreeneistä leveä hymy kasvoilla. Oli vaan älyttömän kivaa. Jotakin on tapahtunu tässä viikonki aikana niin itellä ku tietenki Ludossakin. Kutsun omaa osuuttani kehityspiikiksi ja uskon sen liittyvän tuohon Jarin koulutukseen. Muistin palkata tänään Ludoa kunnolla ja tietenkin OIKEALLA palkalla -> tästä lähin lelua ehdottomasti eniten! Ludo teki työnsä oikeestaan niin hyvin kun aina ennenkin. Sillä on motivaatio kohdallaan ja kun mie teen asioita oikein, se lukee minuu hyvin ja toimii oikein. Miun treenimotivaatio kohos varmaan tänään osittain myös siks, et ennen treenejä tsekkasin treenikaverilta lainaan saamani Agility Akatemian "Agilityn perusteet"- DVD:n. Kyllä iloinen tekeminenkin motivoi puolin ja toisin koirakkoa.

Tänään oli kaks lhyttä pätkää treenattavana. Pahoittelen kömpelöitä kuvia, oon ollu tosi saamaton sen demon suhteen enkä yleensä oo siis laittanu mitään piirrosta näytille, mut nyt tulee tämmöset kauheet raakileet.

Ensimmäinen pätkä
Pätkä kaksi
Tässä pätkässä tuli ekaa kertaa kunnon kulma renkaalle menolle. Keinu on meillä vieläki avusteinen, se tossa keskellä. Siitä sitten putkelle ja rengashässäkkä uusiks. Ludo haki renkaan joka kerta hyvin eikä menny vääristä väleistä. Keinuun se vissiin rakastu. Se hakee nyt jo vähän tuntumaa keinun alastuloon, mut pitää namin avulla koittaa saaha se menemään vauhdilla lähemmän kontaktipintaa, sillä koira tahtoo jäähä keskelle keinua. Tää meni oikeestaan kummallakin kierroksella hyvin. Lisää pitää mein vaa treenata tota aloituksen paikallaoloo. Tahtoo koira vähän karkailla välillä, ei siedä yhtään äkkinäisempiä liikkeitä.


Toinen pätkä koostui kahdesta esteestä, kepeistä ja putkesta. Ensin koira ohjattiin menemään itsestä pois päin kaks estettä, josta ohjaus kepeille ja omalle puolelle putkea. Ennen treeniä epäilin, et ottaakohan Ludo oikeen puolen putkesta. No, ei mitään ongelmaa siinä. Kepeissä oli ohjurit. Ja kepithän on meille aika rikkonainen juttu, ei olla juuri treenattu, kun emäntä hakee ja hakee, et miten sen tekis. No, Ludo meni oikeessa asennossa ohjureitten kanssa kepit, ei ees vilkuillu sivulle. Kerran taisin joutua laittaa sen uusiks, kun meni ohjurin alta, mut muuten no problem. Mahtavaa!

Toisella kerralla alotettiin putkesta, otettii kepit ja heitettii koira esteen yli "maaliin". Anni heitti avustajana lelun Ludolle palkaks. Ludo oli todella pätevä, riepotti välillä lelun nii hengiltä <3

Tänään vasta kuulin, et Poksilla oiski möllit 28.4, joten tässä kun viikonloppusuunnitelmia kasailen nyt koulun harjoittelun ajalle, joudun ottaa aika vakavasti ton kisauran starttaamisen kotihallilla ;)

Ps. Ludosta pitäis tulla toukokuussa ainaski yhen lapsen isä. Lara-mammalle leppoisia odotusviikkoja! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti