torstai 6. syyskuuta 2012

Kohta meillä osataan mennä maahan! :)

Otsikkokin sen jo kertoo: pikkumieheni yllättää etevyydellään! Vietimme myöhäisillan treenihetken viikon oltua kamalan kiireinen ei-koirajutuissa. Pojat lähtee viikonlopuks naapuriin Nemon luo yökylään, joten vika pikku sessio ennen koiratonta viikonloppua oli pakko ottaa.

Nova
Edelleen hion perusasentoa oikeaan kohtaan. Heti kun ympärillämme on tilaa, Nova tulee väljästi sivulle tai jopa liian eteen. Yritän ottaa vielä käsiapua, palkata vain oikeasta toiminnasta ja välttää vartaloefektiä. Jos on muita vinkkejä, ni saa heittää!

Istumisesta maahanmenot ja päinvastoin sujuvat hyvin. Seiso-käsky tarvitsee vahvasti käsiapua, tätä on harjoiteltava paljon.

Noutokapulaa pidin kädessä, että Nova koskettaisi sitä. Alkuun tarvitsi muistutella hieman mitä pitikään tehdä, mutta sitten Nova alkoikin tarjoamaan kosketusta hyvin. Toivottavasti tästä päästäisiin etenemään kapulan suuhun ottamiseen.

Helppoja tai tuttuja juttuja pitäis päästä harjottelee ulos ja häiriön kanssa!

Ludo
Käsiavulla Ludo menee oikein kivasti maahan (usein kyllä ensin innokkaasti tassulla kaapii namikättä). Välillä tulee lonkkaa, mutta aika kivasti Luikero putoaa oikeassa asennossakin. Ensi viikolla otamme mukaan käskyn!

Perusasentoa harjoitellaan seinien vieressä. Käsiapu ja naksutin, istumisesta käsky. Tää liike odottaa vaan Ludon valaistumista, että käsiavun vois jättää pois.

Ludonkin kanssa treenataan istumisesta seisomaan nousua. Käsiapu mukana. Seiso-käsky sinänsä ei tuota ongelmia, pidän edelleen silmällä, että jalat olis oikein, ettei näyttelykehissäkään tarviis korjailla jatkuvaan.

Ludon kanssa voisi istumista pidentää, lisätä omaa välimatkaa ja ottaa häiriöitä mukaan treenaamiseen. Maahanmenoa hafrjoitellaan vielä visusti kotona.

Harjoitteluun liittyviä vinkkejä otetaan vastaan! Myös treeniseura kelpaa! :D Koskapa vieläkään ei ole kuulunut mitään Poksin tokoryhmistä, harjoitellaan edelleen tylsästi yksin kotona Youtubesta tokovideoita katellen. 

1 kommentti:

  1. Me voitaisiin melkeinpä joskus tarjoutua treeniseuraksi, terveisin kotipihan tokoilijat :P

    VastaaPoista