sunnuntai 11. elokuuta 2013

Joensuu KV: päivä 2

Tänään shelttien kehää tuomaroi Italiassa shelttejäkin kasvattaja brittimies, Alan Jones. Mies oli hurjankokoinen isoine hartioineen. Juoksutti koiria paljon ja isolla kaarella sekä syynäsi koirat läpi todella tarkkaan. Arvostelu olikin kilometrin mittainen ;) Maiju esitti jälleen Ludon. Perhoset saivat siis tilaa vatsassa, etenkin kun tuomarin linja oli hyvin sekava! Ludon keskittymiskyky ei tänään ollut parasta A-luokkaa, mutta ERI napsahti plakkariin. Ja mitäs se tarkoittaa? No sitä, että näyttelyn ykkösruusuke olis yhtä ERIä vaille meidän... :D Eli, loppuvuodesta on hiottava näyttelysuunnitelmia. Ja niitäkin tämä viikonloppu toi jo tullessaan. Ludo on ilmoitettu Hämeenlinnan ryhmikseen lokakuussa. Lisäksi poika lähtee kokeilemaan onneaan Viron Rakvereen kaksipäiväiseen näyttelyyn muutama viikko Hämiksen jälkeen. Toivotaan että molemmat tuo mukanaan iloa ja onnea ;)

Nova oli muutes myös sosiaalistumassa piiiiitkästä aikaa isoihin näyttelyihin. Sai kannustavaa palautetta lähteä vielä kehiä kiertämään. On siitä melkoinen mies kasvanutkin! Pitää lienee vakavissaan alkaa niissä seuran näyttelytreeneissäkin pyörimään :)

Tästä on hyvä jatkaa arkeen ja takaisin agilityn pariin. Treenitauko tulee viimein päätökseensä ja ne ekat kisat häämöttää syyskuussa. Syksy on tulossa ja uudet haasteet tuovat hyvän mielen talveen valmistautumiselle :)

Ps. Ludon arvostelu lisätty Näyttelyt-sivulle.

1 kommentti:

  1. ikävä novaa :( se jää nii vähälle huomiolle ludon tepastellessa parrasvaloissa!

    VastaaPoista