tiistai 16. heinäkuuta 2013

"Taas sä mutsi jätät meijät.."

Eilen alkoi kesäloman toinen pätkä. Se tarkoittaa sitä, että ei ole enää montaakaan päivää, kun tämän lauman emännän nokka osoittaa Sorrentoa, Italiaa. Tämä päivä on kulunut enemmän tai vähemmän säntäillessä asioitten hoitamisten kanssa. Eilen täytin pakastimen raa´alla lihalla, tänään luilla. Muuta sinne ei nyt mahukkaan hetkeen. Pojat sai taas merileväjauhetta ruoan tueksi ja laitan ne nyt myös pellavansiemenöljykuurille. Yllättävä ja mukava käänne tuli hoitojuttuihin, kun Sanna ystävällisesti ottaa pojat Laran ja Lumian seuraksi vajaaksi viikoksi. Ruoat on pakattu rasioihin ja pusseihin, ohjeet laadittu ja koirat hoidettu (pian) vieraskoreiksi. Kun nyt saisi emäntä itsensäkin hoidettua! Pitäis kai joku matkalaukku pakata ja siistiä kotikin. Kiireistä on lomalaisen elämä!
Pitäskö hankkia toinen pakastin pikku hiljaa?

Loppukesän suunnitelmiakin on tullut tarkennettua. Ludo on ilmoitettu Joensuun Elokarelia- näyttelyyn molemmille päiville. A-lisenssi on myös varmistunut Agilityliitosta eli suunnitelmana on edelleen startata Poksin kisoissa 4.8 ykkösissä. Varsinaiset treenipäivitykset ovatkin jääneet nyt viime aikoina tekemättä. Ollaan treenattu joka tapauksessa keppejä ohjureilla. Kokonaan ilman ei olla päästy vielä tekemään (katotaan mitä tämän illan treenit tuo tullessaan). Keinu on edelleen epävarma ja sehän minuu hirvittää koko hommassa eniten. Riittääkö aika. Kävi miten kävi, kisoihin mennään ja haetaan ainakin ekojen kisojen jännitys pois, jos sellainen on tullakseen.

Blogi vetäytyy taas hetkeksi tyynen rauhalliseen uneen, kun bloggaaja karistelee viikoksi Suomen viileyden torstaina jaloistaan ja toivottaa tervetulleeksi kirkkaan auringon, meriveden ja helteen. Mukavaa kesän jatkoa!
Kuva: Sandor Nagy

Kuva: Sandor Nagy

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa! :) Ja näkemisiin todennäköisesti sekä Poksin kisoissa että Joensuun näyttelyssä! :)

    VastaaPoista
  2. Oletko muuten kummalle päivälle kisoihin tulossa? Lauantaina en pääse paikalle, kun työt velvoittavat. Niinkin nolosti pääsi omalta osaltani käymään, että ilmoittautumisaika meni kisoihin meni lomamatkan aikana umpeen ja sitä ennenhän oli armoton valmistelu ja rokki. Olenkin sitten vaan talkoolaisena sunnuntaina kateellisena radalle kattelemassa. Tosin, eipä olla ehdittykään treenata itteemme sellaseen kisakuntoon (kuten ne kepit ja keinu) että edes tuloksen saatas. Mutta onneks noita kisoja vuoden aikana riittää kohtuumatkoilla paljonkin!

    VastaaPoista