torstai 4. huhtikuuta 2013

Kaikilla on mukavaa, kun on kuraisaa ;)

Keävt on  niin meijän pitkäkarvaisten koirien omistajien aikaa :D Jokaisen lenkin jälkeen on mentävä pesuhuoneeseen ja suihkutettava koirat kurasta. Vaikka kevät tietää lähestyvää kesää, niin nää välivuodenajat ei oo kyllä ihan miun mieleen :P Eilen illalla tuli perinteinen päähänpisto tehä jotain fiksua ennen nukkumaanmenoa, joten otin harjat ja sakset käsiin ja siistin koirat. Etenkin Ludolla kura tarttuu karvaan pesusta huolimatta ja karva tuntuu tahmealta. Viime päivät oon hävenny koko koiraa, kun se on ollu sellasen rentun näkönen karvajooseppi. Poika sai shampoota sekaan ja sitten siistittiin. Kumma kyllä, Ludo näyttää siltä, jolta ois karvaa enempikin lähtenyt ja voisi lähteä. Toisin kuitenkin kävi...
Ludon karvakasa

Novasta sai irti enemmän samassa ajassa :)
Viime viikko meni kyllä ihan sumussa. Miulle iski ihan kauhee flunssa ja lisäks kouluhommat paino päälle. Koirareppanat pitivät miulle lähinnä seuraa. Ulkoituskin piti ulkoistaa perheelle. Parasta olikin kuitenkin saada pitää karvanaamat kainalossa lämmittämässä. Pääsiäisenä käytiin muutama päivä tietenkin seikkailemassa Savossa. Saatiin vielä (viimeisen?) kerran nauttia jäällä talsimisesta auringossa. Ehkä parasta rentoutumista!

Toissapäivänä oli aksatreenit. En ookkaan kirjottanu mein puolen tunnin tehotreeneistä toissa lauantaina. Tiian ja Nemon kanssa treenattiin puomia, keinua ja pussia. Pussitreenaus tuotti tulosta, sain lopuks menemään Ludon monta kertaa ilman mitään avustajaa pussista läpi! Ollaan treenattu sitä nyt innostamalla lelulla ennen ja jälkeen pussin ja se todella tehos! Tän jälkeen ei olla vielä pussia otettu uusiks, hieman jännittää, onko muistiin jääny kiva kokemus esteestä. Tiistain treeneissä meillä oli minirata, mikä sisälsi kepit. Kepit on meillä ihan alkutekijöissään, menee kyllä hyvin ohjatusti ohjureilla tai kanaverkolla, mut haluun tietenki siihen muutoksen. Kotonaki ois nyt noi aurauskepit, et pääsis sitä 2by2:tä opettelee, mut tilanpuute ja keppien saaminen pystyyn on tuottanu ongelmia. Pitäs varmaan vaan enemmän varata vapaavuoroja ja mennä halille kokeilee. Ihanat ohjaajat oli suunnitellu kesälle keppikurssia juuri 2b2:llä ja se kuulostaa kyllä mahtavalta! Noh, näissä treeneissä tuli kyllä huomattua, että Ludo alkaa kuumumaan agilitystä tai ainaki tosta hallista. Enemmän se haukkuu treenatessa tai vielä enemmän kentän laidalla, kun joku muu menee. Nice.. Keinukin oli itse asiassa tolla radalla ja sille Ludo menee jo aika itsevarmasti ja se tietää jo vähän sen laskeutumisesta. Työstettävää riittää, mut vauhdilla ja innolla se sille menee, hyvä niin.

Viikonloppuna onki tulossa ihan mahti juttu! JOA (Joensuun Agilityurheilijat) järjestää Agilitypäivän ja päästään tekee ratatreeniä Jari Lukkarisen ohjaamana. En oo vielä aiemmin ollu kenenkää "ulkopuolisen" ohjauskessa, joten innolla ja jännityksellä ootellaan sitä! Siitäpä varmaan tuleekin sitten oma postaus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti