tiistai 19. maaliskuuta 2013

Laitetaanpa agility vauhtiin!

Viime sunnuntaina oli Poksin mölliagilitykisat. Podin huonoa omaa tuntoa, sillä myöhään menneen illan takia en jaksanu nousta aiemmin ja valmistautuu mölleihin. Ekat möllit siis Ludon kanssa korkkaamatta. No, näin kyllä sitten täältä möllien radan. Kuulinkin, että haastetta oli radassa riittänyt. Helpompikin ehkä olisi voinut kuulemma olla. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota pussiin, joka ei meillä ole vielä toiminut ilman avustajaa. Olispas yleisö saanu viihdettä kerrakseen, kun olisin yrittäny saada Ludoo menemään siitä läpi :D Tavallaan helpottavaa, etten menny säätämään, vaikka pelkäänkin tänään saavani aksatreeneissä kuittia ryhmäkavereilta :) Onneks nää nyt ei ainoiks mölleiks tänä vuonna jää, ei edes omalla hallilla. Sit vaan pitää skarpata.

Tänään olin reipas (siis se, mikä en oo ollu melkein kolmeen kuukauteen, heh) ja sain varattua ensimmäisen vapaavuoron hallille. Eihän meillä voi tapahtua mitään edistymistä kerran viikossa ryhmässä treenauksella. On aika alkaa hioa yksityiskohtia ja saada ongelmaesteisiin varmuutta. Työn alla ovat keinu, pussi ja kepit. Ja kepit on kyllä iso homma. On vaan alettava työstää niitä vähin erin.

Kaikista sapettavin asia tällä hetkellä on se, että onnistuin tyrimään agilityn alkeitten ilmoittautumisen, vaikka olin jo koneelle tallentanu ilmoittautumisen tiedot. Sen siitä saa, kun ajattelee, että vielä on aikaa.. Eipä sitten kokeillakaan Novan kanssa sitä tänä vuonna. Ehkä miun pitäs Novasta tehä vähintään sellanen temppukoira, mitä vois sitte kavereille näytellä :D Antaahan se hemmetin hienosti tassuakin :D

Viimeiset viikot on tiukasti menny koulun, työn ja etäsuhteen parissa. Tää on rasittava yhdistelmä. Vuoden verran ois vielä ramppaamista ees taas koirien kanssa viikonloppuina ja töitäkin on pakko vaan jaksaa tehä, että saa elätettyy itteni ja nää ja tehtyyn väliin jotain kivaakin. Tän vuoden kouluhommat helpottaaki sitten vasta toukokuun lopussa. Onneks kevät on jo alkanu sarastaa aurinkoisilla päivillään. Ulkona on ollut ihana olla ja päivä on pidentynyt huomattavasti. Ei aikaakaan, kun ihanat kurakelit alkaa ja ravataan tuolla pesuhuoneessa ulkoilujen jälkeen :D Lopuksi kuvia sunnuntain seikkailusta jäällä. Kamerana kännykkä, joten zoomauspuolta ei pääse liikaa harrastamaan. Vielä kestää kävellä avaralla jäällä, nauttien talven parhaimmasta puolesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti