tiistai 21. toukokuuta 2013

Ranskalainen!

 Jeppis, uus tekniikka! Vaikutti alkuun aika villiltä :D Tämä uusi kikka on ylemmässä kuvassa esteellä 2. Ohjaaja seisoo koiraan päin esteen edessä, jalat menosuuntaan (kohti 3). Koiranpuoleisella kädellä viskataan koira esteen yli ja samalla jo (kun koira on lukinnut esteen) siirrytään eteenpäin. Toimi meillä ainakin hyvin tässä kohtaa. Kolkilta koira eteni putkeen (jälleen olin siinä tyytyväinen Luikkuun). Vitoselle tullessa Ludo karkas pari kertaa A:lle. Piti siis todella terävästi kutsua se vitosen yli.

Tässä kohtaa huomaan, että muistin radan väärin. Kutosen vieressä EI ole estettä. Eli 7 on pystysuunnassa kuvassa, 8 oikee yläkulma ja 9 puomi.

No, kuitenkin, piti taas tiukasti vetää koira 7, kiirehtiä valssaamaan puolenvaihdos kasille ja jatkaa puomille. Kun tosiaan äkkäsin ite sen valssauksen (hurjalla vauhdilla) 7 ja 8 väliin, niin homma sujui hyvin. Puomilla ei ollu mitään ongelmaa. Ludohan R A K A S T A A kontakteja -.-

Alempi kuva on nyt sitten sama rata, mutta treeneissä jaettiin tämä tällä tavalla pätkiin. Numerot jatkuisivat tietenkin kympistä. Tuo 1-2 oli kauheeta hässäkkää. 2:lle piti yrittää ranskalaista taas, mutta siinä meni vaan askeleet nopeessa vauhdissa sekasin. Ludo jatkoi haukkuen kakkoselle eikä ymmärtäny, mitä halusin. Kokeilin lelullakin vetää sitä, mutta miun vartalo oli luultavasti päin vattua. No, tärkeeempi treeni tuli 5 jälkeen putken pimeelle kulmalle. Ludo kierti putken hyvin, kun saatoin sitä riittävästi. Siinö tuli toki miulle kiire ehtii putken suulle, mutta siinä ja siinä kerkesin. Sitte tultii 7 ja siitä suoraan putkelle ja vikalle esteelle (1).

Kivat treenit. Treenasin ulkona pelkkää keinuakin. Ludo alkaa hahmottaa keinun liikkeen suhteessa omaan painoon. En oo vielä uskaltanu antaa keinun rämähtää alas. Mietinki tossa hallilla, et missä vaiheessa pitää koittaa. Ootteko työ kokeneemmat edenny miten nopeasti pehmentämisestä itsenäiseen suoritukseen?

Ennen treenejä käytiin Tiian ja Nemon kanssa luultavasti vika lenkki neljään kuukauteen. Paikkana oli mukava 8,5km Lykynlammella. Sää oli upea eikä onneks kyitäkää näkyny. Harmi, etten omista kunnon kameraa, olis varmaan saatu huippuja kuvia. Tais joka iikka nauttii lenkistä :)

1 kommentti:

  1. Meillä on edetty keinussa vähän koiran fiiliksen mukaan. Mintun kanssa tehtiin pidempään varmisteluja, Meela oppi esteen todella nopeasti.

    Myrnin kanssa halusin testata "väärästä päästä" aloittamista, eli että tehdään keinua laskeutumisesta ylösmenoon. Ekalla kerralla laitettiin ylösmenon alle maxi-pöytä. Myrn oli siinä niin hyvä, että jaksoi pari kertaa paukuttaa etujaloillaan liki maahan osuvaa keinua ennen kuin hyppäsi oma-aloitteisesti laudalle ja suoritti loppuosan paukautuksineen kaikkineen hyvin. Siitähän se sitten innostuikin, ja kaahasi parin toiston jälkeen ihan itse sinne pöydälle, ja suoritti keinun noin puolivälin korkeudesta loppuun asti... :D Vielä ei ole kokonaista tehty, mutta eipä liene kovin pitkän ajan kysymys se, kun tyyppi noin kovasti haluaa asioissa edetä!

    VastaaPoista