keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä mökillä

Pippo, Nova ja Ludo mökkitiellä

Eilen nautittiin varmaan koko kesän ainoasta mökkipäivästä Hypönniemessä. Sankoin joukoin lähti sisaruslauma puolisoineen mökille ja pakkaantui autoihin tietenkin myös shelttipojat ja Pippo-berni (Alpigiano Ilare Inzachi). Päivä kului kamalan nopeasti, kun tekemistä riitti. Miespuoleiset immeiset golffaili ja heitti keihästä, pelas petankkia ja biljardia ja otettiin myös tiukka mölkky-skaba. Myö naiset käytiin kävelee kuuden kilsan lenkki silmät selässäkin karhujen varalta. Mansikkakakku, kahvi ja huiput grilliherkut täydensivät vatsat. Rantasauna päätti illan touhuilut.

Koirat nauttivat täysin rinnoin vapaudesta. Miehet ei oikein ymmärtäny Novan ylenpalttita intoa golffia kohtaan (ja petankkia ja mölkkyä...) eikä Pippo saanut sympatiaa golffipurkin viemisestä (ja rikkomisesta). Ludo piti huolta, että Novan ei yksin tarvinnut juoksennella "kentällä" ja onnistuihan se sitten mölkyn pölkkyjäkin kaatelemaan vahingossa, seurauksena sisälle joutuminen ;D Alla kuvia koirien vauhtinäytteistä :)

Pippo oli koirista ainokainen, joka lähti uimaan tyrskyihin. Rannalla kävi kova tuuli ja aallokko oli melkoista. Mutta Pippo ui, jos se niin haluaa. Niinpä miesten saunavuorollakin Pippo tuli perässä veteen ja pelkkä pää oli pinnalla, kun se pontevasti uiskenteli. Ja sen jälkeen olikin sitten vuoro jäädä hetkeksi ulos turkkiensa kanssa.. ;)

Mummi kyseli, tuliko lenkillämme vastaan kylähullua, joka kiroaa kaikki koiranomistajat. Onneks tämmönen hulluus jäi näkemättä, vaikka kuulemma sen talonkin ohi mentiin. Tosin Pippo herättänee pientä kunnioitusta kokonsa puolesta. ;) Ludokin otti jalat alleen aina välillä isomman edessä :D

Koirien väsymyksestä päätellen päivä oli antoisa. Ludo, joka ei enää kuukausiin ole sietänyt Pippoa jostain syystä liian lähellä, jakoi takakontin Novan ja Pipon kanssa tuhahtelematta. Sopu syntyy, kun laitetaan kolme rättiväsynyttä koiraa yhteen :) Täytyy kyllä sanoa, että oli emäntäkin aivan poikki onnistuneesta päivästä. Lopuksi vielä kuvia ihanista asioista, koirista ja luonnosta ;)
Päivän päätti upea auringonlasku vasten ukkospilviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti