lauantai 19. toukokuuta 2012

Hiljaiseloa

Koulujen loputtua on emännälläkin ollut muuta puuhattavaa tietokoneen sijaan. Shelttien kanssa ollaan lenkkeilty kuntolenkkipoluilla, heitelty frisbeetä ja ihasteltu kevään etenemistä. Tänään tein hassun huomion: Nova ulvoi ambulanssin ajaessa ohi :D Kyllä mie tiesin, että se tutuille soittoäänille ulvoo (lukuun ottamatta omaani), mutta siihen vielä tää :D Kunpa ymmärtäis näitten sielunmaisemaa enemmänkin, hih.

Ensimmäiset punkit on jo vedetty pois ihosta. Ikuinen kysymys: ottaako tänä vuonna myrkkyjä niskaan näille. En oo vielä laittanu koskaan tippoja tai pantoja haittavaikutuksien pelossa. Toisaalta punkkien tartuntojakin on syytä pelätä. Valkosipulin syöttö on tuntunut olevan tehokasta kirjoittelujen perusteella, mutta se kuuluu taas näihin hankintoihin, jotka on siellä, missä ei ikinä tuu liikuttuun. Pannan tehoon en usko, tipat ois siis otettava. Inhottavaa oli, kun pikkuörkki käppäili aamulla (ennen aamulenkkiä!) miun housuilla... Punkit on vaan niin ällöttäviä olentoja. Tippojen puoleen voisi kääntyä, kun niitten kanssa voi päättää, että pitääkö vaan osan kesästä.

Vuosi on aikaa siitä, kun Ludo oli pikkupentu. Miten se alkaakin taas unohtua ja pennun tuoksun kaipuu iskee.. Eikä yhtään auta, että ystävillä on vapaita pentuja, jotka on vielä syötävän suloisiakin! Vaikka kotona on kaksi riiviötä, joiden kanssa pitäisi ehtiä puuhailla ties mitä, vauveleitten haaveilu ei tunnu koskaan menevän ohi :D

Ludo on nyt ilmoitettu Salon näyttelyyn. Saa nähä, ollaanko siellä tytöt mielessä, häntä ylhäällä ja hoikeliinina. Vielä olisi urakkaa meillä treenailun saralla!



Nova pikkupoikana kasvattajalla
Ludo vähän aikaa uudessa kodissa olleena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti