keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Näyttelytreeniä viikonlopun verran ja kuvia huipussa säässä!


Tää on ihan kauheeta ku asiaa ois ja sitte et ehi millään istahtaa koneelle kokoamaan niistä tekstiä. Nyt sitte onki jauhettavaa.

Lauantaina treenailtiin näyttelyitä oikein urakalla Ludon kanssa Napakalla Katja Tohmon opastuksessa. Koulutuksessa oltiin ihan perusasioiden äärellä, eikä näyttelyistä sinänsä oppinut uutta. Ludolle koulutus oli kuitenkin loistavaa harjoittelua häiriössä seisomisen ja liikkumisen kannalta. Seiso-käsky vahvistui varmasti tuon päivän aikana :D Odottelua tuli paljon, kun jokainen koirakko otettiin yksinään "tuomarin" syyniin ja se oli oikeastaan koiran kannalta kiva, koska siinä koira joutui kärsivällisesti olemaan paikallaan. Ludo oli ihanan nätisti, kun oli aivan alun tohinasta rauhoittunut. Tässä huomasi senkin, että näyttelyssä kannattaa sitten olla ajoissa alueella, että koira ehtii tulla tutuksi paikan kanssa. Päivän anti oli miulle hyvin seisova, kivasti hihnassa liikkuva ja pöydällä nätisti seisova koira. Ainut ongelma meillä on HÄNTÄ. Se liehuu kuin lippu, kun nuori mies viipottaa kehässä. Olen aika varma, että se on tosiaan liian korkealle kiinnittynyt, sillä Ludo kantaa sitä varsin korkealla tilanteessa kuin tilanteessa. Saa nähdä, auttaako opetus tässä tapauksessa. Ja osaanko opettaa oikein :) Kun Ludon kanssa oli toiminu vajaa kolme tuntia kahdestaan, oli ihana lähtee Novan kanssa pitkälle lenkille, tosin enemmän omistajan toiveita kuunnellen hihnassa juoksuaskelia mukaan ottaen. Ja Nova vaikutti väsyneemmältä tämän jälkeen kuin Ludo henkisesti rasittavan koulutuksen jälkeen...-.-

Sunnuntaina päästiin harjottelee Ludon kans tositoimia POKSin järjestämässä mätsärissä. Ludo esiintyi hienosti (hännän kanssa :D) saaden punaisen ruusukkeen. Punaisten kehässä nuorelta mieheltä loppui sitten keskittyminen ja pää harhaili kehän ulkopuolelle. Jatkoon ei enää päästy, mutta olin pojastani ylpeä! Tää antaa luottoa erkkariin esiintymisen suhteen. Jospa junnuissa se häntä ei olis niin iso asia... ;)

Tänään oli mahtava sää kuvailla koiria siskolla lainassa olevalla järkkärillä ja tässäpä muutama otos pojista (kuvat Emilia Pippola):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti